De menukaart

Voorgerechten
-
Trio van oesters €14,50
Naturel met citroen, op Aziatische wijze, granite van yuzu en Thaise basilicum en komkommer
-
Rundercarpaccio €18,50
Dun gesneden runderkogel met truffelmayonaise, parmezaankaas, croutons en salade
-
Sashimi van tonijn en zalm €23,50
Met wasabi, sojasaus en sushi gember
-
Gebakken eendenlever €24,50
Met gekarameliseerde appeltjes, brioche en saus van appelstroop en gepekelde rode kool
-
Zeebaars & Lango €24,50
Ceviche van zeebaars, groene appel, limoen, frisse groenten en geroosterde langoustine
-
Tonijn Tandoori €23,50
Tartaar van tonijn, crème van tandoori, gemarineerde watermeloen en avocado
-
Insalata caprese €18,50
Diverse soorten tomatenrassen met basilicum, buffelmozzarella en krokant van Parmezaan
-
Vitello Tonnato €19,50
Rosé gebraden kalfsmuis met crème van tonijn, limoenkappertjes, tomaat, olijven, en suikersla
-
Rund & Pickels €19,50
Tartaar van rund op Vlaamse wijze met gepekelde groenten, augurk en mayonaise van limoen
Hoofdgerechten
-
Tournedos “Prime Beef” €38,50
Runderhaas met zomers groentegarnituur, verse frietjes en romige pepersaus
-
Tournedos “Rossini" €49,50
Runderhaas met gebakken eendenlever, zomers groentegarnituur, verse frietjes en zomertruffel
-
Kalfslende “Alfredo” €34,50
Gegrilde blanke kalfslende, bospeen, verse tagliatelle, zomertruffel, spekjes en peterselie
-
Tarbot €36,50
Gegrilde tarbot met fregola, chorizo, courgette, gestoofde spinazie en schuimige saus van Thaise curry
-
Rode mul €29,50
Gebakken rode mul, gestoofde venkel, aubergine, risotto met tomaat en groene kruiden
-
Griekse Pasta €27,50
Orzo op Griekse wijze met feta, olijf, zongedroogde tomaten, pesto, groene kruiden, geserveerd met romesco
-
Kreeft uit ons homarium €29,50
Halve kreeft met verse pasta en basilicumboter
-
Kreeft uit ons homarium €29,50
Halve kreeft met basilicumboter, frisse salade en frietjes
-
Kreeft uit ons homarium €55,00
Hele kreeft met verse pasta en basilicumboter
-
Kreeft uit ons homarium €55,00
Hele kreeft met basilicumboter, frisse salade en frietjes
Chef's Suprisemenu

In overleg met onze chef Jeroen en zijn keukenbrigade
Laat het ons weten als u allergien of dieetwensen heeft
Deze Uitsluitend per tafel te bestellen.
Salades
-
Caesarsalade €17,50
Krokante little gem, ansjovis, gebakken hoen, parmezaan, gepocheerd hoeve-eitje.
-
Geitenkaassalade €17,50
Kletsenbrood, honing, noten, rozijnen en basilicum. (klein €12,50 )
-
Maaltijdsalade €21,50
Onze meest populaire salade, dagelijks wisselend.
-
Powersalade €16,50
Met avocado, gepocheerd hoeve-eitje, paranoten en feta.
-
Salade Asperge €19,50
met gerookte zalm en gepocheerd hoeve-eitje
-
Salade De Swaen €28,50
met grijze garnalen, coquille, verse tonijn, gerookte paling en eendenlever
-
Thaise €18,50
Salade met hoisin, gelakte kip, sojascheuten, zelfgemaakte loempia en soja sesam-dressing.
Bekijk de uitgebreide Wijnkaart
Verrassingsmenu

-
Art dessert
Aardbeien, yoghurt, citroen en vlierbloesem
-
Hapje van het huis
-
Tarbot
Geroosterde tarbot, groene kruidenrisotto en schuimige saus van sereh
-
Duokalf
Kalfshaas & sukade, terrine vanaardappel, Zomergarnituur en saus van madeira met zomertruffel
-
Lango & krab
Gebrande langoustine, Noordzeekrabsalade, gegrilde mango, sesam, avocado en kruidenolie