De menukaart

Voorgerechten
-
Trio van oesters €14,50
naturel met citroen, op Aziatische wijze, granité van Thaise basilicum en komkommer
-
Sashimi van tonijn en zalm €24,50
met wasabi, sojasaus en ingelegde zoetzure gember
-
Gebakken eendenlever €24,50
Met gekarameliseerde appeltjes, brioche en saus van appelstroop en gepekelde rode kool
-
Rundertartaar €19,50
tartaar van rund op Vlaamse wijze met gepekelde frisse groentjes, mosterd en crème van eigeel
-
Bietjes €18,50
diverse bereidingen van bietjes met pecorino en walnoot
-
Wildpaté Specialiteit van het huis €19,50
In huis bereide wildpaté met pistache, compote van vijgen en brioche
-
Tonijn & Kreeft €24,50
twee bereidingen van tonijn met gepocheerde kreeft, tandoori, sesam en furikake
-
Coquilles €24,50
geroosterde coquilles met bereidingen van bloemkool, aardpeer, amandel, en schuimige saus van eekhoorntjesbrood
Hoofdgerechten
-
Tournedos “Prime Beef” €38,50
Runderhaas met zomers groentegarnituur, verse frietjes en romige pepersaus
-
Skrei & Langoustine €34,50
Winterkabeljauw met langoustine, mousseline van aardappel, gestoofde venkel en schuimige saus van langoustine
-
Wilde Zeebaars €32,50
Gebakken wilde zeebaars met spinazie, rode quinoa, zilverui, saus van ras el hanout
-
Tarbot €34,50
Gegrilde filet van tarbot, groene kruidenrisotto, seizoensgarnituur en beurre blanc
-
Canard à l'orange €29,50
Zacht gegaarde filet van boerderij eend, pistache, pastinaak en eigen jus met sinaasappel
-
Parelcouscous €29,50
Couscous op Noord-Afrikaanse wijze, kerrie, zongedroogde tomaten, seizoensgroenten en limoen
-
Halve Canadese kreeft €29,50
met verse pasta en basilicumboter
-
Halve Canadese kreeft €29,50
met basilicumboter, frisse salade en frietjes
-
Hele Canadese kreeft €54,50
met verse pasta en basilicumboter
-
Hele Canadese kreeft €54,50
met basilicumboter, frisse salade en frietjes
Chef's Suprisemenu

In overleg met onze chef Jeroen en zijn keukenbrigade
Laat het ons weten als u allergien of dieetwensen heeft
Deze Uitsluitend per tafel te bestellen.
Soep
À la de swaen
-
Sashimi €23,50
van tonijn en zalm, wasabi, sojasaus en gemarineerde gember.
-
Rundercarpaccio €18,50
met truffelmayonaise, croutons, parmezaan en salade.
-
Steak tartaar €21,50
met cornichons, kappertjes, handgesneden friet en salade.
-
Piepkuikentje van 't spit €22,50
piepkuikentje van 't spit met dragonsaus, gemengde salade, handgesneden frietjes.
-
Vol au vent €23,50
Ragout van hoeve-kip, champignons, kalfsgehaktballetjes met frietjes en salade.
-
Omelette Coxydien €17,50
grijze garnalen, champignons, schuimige saus van garnalen en rucola.
-
Omelette Paysanne €17,50
gerookt spek, champignons, ui, prei, tomaat en geraspte oude kaas en rucola.
-
Eggs Benedict €19,50
gepocheerd hoeve-eitje, brioche, gerookte zalm en hollandaise saus.
-
Hazenpeper €28,50
klassiek geserveerd met rode kool en mousseline van aardappel 28.50
-
Toast champignon €17,50
gebakken champignons met spekjes en getoast boerenbrood
-
Twee Vlaamse garnaalkroketten €19,50
Twee Vlaamse garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, citroen en kerriemayonaise. Supplement frietjes ipv. brood 2.00
Pasta
-
Truffel €19,50
Verse pasta met truffel, bospaddenstoelen, rucola, parmezaan
-
Hoen €19,50
Verse pasta met gebakken hoen, champignons ,rucola en parmezaan.
-
Kalfsgehaktballetjes €19,50
Verse pasta met kalfsgehaktballetjes, Italiaanse tomatensaus en parmezaan.
-
Gamba €19,50
Verse pasta met pesto, gamba en parmezaan.
Salades
-
Maaltijdsalade €21,50
Onze meest populaire salade, dagelijks wisselend.
-
Geitenkaassalade €17,50
Kletsenbrood, honing, noten, rozijnen en basilicum. (klein €14,50 )
-
Salade De Swaen €28,50
met grijze garnalen, coquille, verse tonijn, gerookte paling, gamba. klein 19.50
-
Thaise €18,50
Salade met hoisin, gelakte kip, sojascheuten, zelfgemaakte loempia en soja sesam-dressing.
-
Powersalade €16,50
Met avocado, gepocheerd hoeve-eitje, paranoten en feta.
-
Waldorfsalade €18,50
met knolselderij, walnoten, rozijnen, appel en zacht gegaarde hoen
-
Caesarsalade €17,50
Krokante little gem, ansjovis, gebakken hoen, parmezaan, gepocheerd hoeve-eitje.