De menukaart

Voorgerechten
-
Trio van oesters €14,50
Naturel met citroen, op Aziatische wijze, granite van yuzu en Thaise basilicum en komkommer
-
Rundercarpaccio €18,50
Dun gesneden runderkogel met truffelmayonaise, parmezaankaas, croutons en salade
-
Sashimi van tonijn en zalm €23,50
Met wasabi, sojasaus en sushi gember
-
Gebakken eendenlever €24,50
Met gekarameliseerde appeltjes, brioche en saus van appelstroop en gepekelde rode kool
-
Zeebaars & Lango €24,50
Ceviche van zeebaars, groene appel, limoen, frisse groenten en geroosterde langoustine
-
Tonijn Tandoori €23,50
Tartaar van tonijn, crème van tandoori, gemarineerde watermeloen en avocado
-
Insalata caprese €18,50
Diverse soorten tomatenrassen met basilicum, buffelmozzarella en krokant van Parmezaan
-
Vitello Tonnato €19,50
Rosé gebraden kalfsmuis met crème van tonijn, limoenkappertjes, tomaat, olijven, en suikersla
-
Rund & Pickels €19,50
Tartaar van rund op Vlaamse wijze met gepekelde groenten, augurk en mayonaise van limoen
Hoofdgerechten
-
Tournedos “Prime Beef” €38,50
Runderhaas met zomers groentegarnituur, verse frietjes en romige pepersaus
-
Tournedos “Rossini" €49,50
Runderhaas met gebakken eendenlever, zomers groentegarnituur, verse frietjes en zomertruffel
-
Kalfslende “Alfredo” €34,50
Gegrilde blanke kalfslende, bospeen, verse tagliatelle, zomertruffel, spekjes en peterselie
-
Tarbot €36,50
Gegrilde tarbot met fregola, chorizo, courgette, gestoofde spinazie en schuimige saus van Thaise curry
-
Rode mul €29,50
Gebakken rode mul, gestoofde venkel, aubergine, risotto met tomaat en groene kruiden
-
Griekse Pasta €27,50
Orzo op Griekse wijze met feta, olijf, zongedroogde tomaten, pesto, groene kruiden, geserveerd met romesco
-
Kreeft uit ons homarium €29,50
Halve kreeft met verse pasta en basilicumboter
-
Kreeft uit ons homarium €29,50
Halve kreeft met basilicumboter, frisse salade en frietjes
-
Kreeft uit ons homarium €55,00
Hele kreeft met verse pasta en basilicumboter
-
Kreeft uit ons homarium €55,00
Hele kreeft met basilicumboter, frisse salade en frietjes
Chef's Suprisemenu

In overleg met onze chef Jeroen en zijn keukenbrigade
Laat het ons weten als u allergien of dieetwensen heeft
Deze Uitsluitend per tafel te bestellen.
Dessertkaart

Port
Dessertwijnen per glas
-
2016 Château Vérisse Loupiac € 6,50
Fris-rijke dessertwijn met nobele rot en deels gerijpt in kleine eiken vaten. Een diepe strogele kleur met geuren en smaken van gedroogd fruit en van citrus met honing en een toefje vanille.
-
2017 Tschida spätlese € 7,50
Een geraffineerde wijn die zoet is maar niet kleverig en die frisheid heeft.
-
Torres Moscatel Oro Floralis € 6,50
Deze wijn heeft goudbruine kleur met donkere honinggele tinten. Een verleidelijk bouquet met een fijne bloemengeur van rozen en frisse aroma's van citrusvruchten.
-
Pedro Ximénez San Emilio, Lustau € 6,50
Een romige sherry met aroma’s van gerijpt fruit, gedroogde vijgen en geroosterde koffiebonen. Intens zoet en zacht in de mond met een uitzonderlijke lange afdronk.
Desserts
-
Dame blanche “Swaen klassieker” € 13,50
Vers gedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
-
Pêche Melba € 12,50
In kruidenwijn gepocheerde wilde perzik met amandelen, framboos en vers gedraaid vanille-ijs
-
Eton Mess € 11,50
Verschillende rood fruitsoorten, meringue, pistache en slagroom
-
Bergamot, witte chocolade & lavendel € 13,50
Panna cotta van bergamot, citrus, witte chocolade, kersen met roomijs van bergamot en lavendel
-
Proeverij € 9,00
Drie verschillende soorten zelfgemaakt ijs
-
Kaasselectie € 16,50
Vijf kazen geserveerd met notenbrood, appelstroop en gedroogd fruit