De menukaart

Voorgerechten
-
Gebakken eendenlever €24,50
Met gekarameliseerde appeltjes, brioche en saus van appelstroop en gepekelde rode kool
-
Duo Langoustine, €24,50
carpaccio van langoustine, vinaigrette van kaffir en citrus, gebrande langoustine, avocado, granaatappel, mango, pecannoot
-
Gado-Gado €19,50
Indonesisch salade, gefrituurd hoeve-ei, crème van pinda, rijst, kroepoek, sojascheuten, gebakken ui
-
Beef Tataki, €19,50
geschroeide runderkogel op Japanse wijze, krokante loempia, sesam-soja vinaigrette
-
Coquille & Asperge, €23,50
gegrilde coquilles met diverse bereidingen van asperges en hazelnoot
-
Asperge “Feuilletée” €22,50
Brabantse asperges met krokant bladerdeeg, Hollandaise saus, doperwtjes en handgepelde garnalen
Hoofdgerechten
-
Tournedos “Prime Beef” €38,50
Runderhaas met zomers groentegarnituur, verse frietjes en romige pepersaus
-
Roodbaars, €28,50
Gebakken roodbaarsfilet, linguine, tomaat, venkel, aubergine en beurre noisettesaus
-
Witte heilbot & paling, €34,50
zacht gegaarde witte heilbot met asperges, gerookte paling, gestoofde spinazie, peterselieaardappel en bieslook-botersaus
-
Kalfslende “Alfredo”, €29,50
Gegrilde blanke kalfslende, verse tagliatelle, zomertruffel, spekjes en peterselie
-
TarFoie, €38,50
Tarbot met gesmolten eendenlever, wilde spinazie, mousseline van aardappel, gebakken bloemkool, gekarameliseerde nootjes
-
Boerderijeend €29,50
Gelakt eendenborst met hoisin, paksoi, gerookte amandel, bospeen en eigen jus met steranijs
-
Aspergerisotto €27,50
Risotto met Brabantse asperges, gepocheerd hoeve-eitje, voorjaarsgroenten en doperwtjes
-
Halve Canadese kreeft €29,50
met verse pasta en basilicumboter
-
Halve Canadese kreeft €29,50
met basilicumboter, frisse salade en frietjes
-
Hele Canadese kreeft €54,50
met verse pasta en basilicumboter
-
Hele Canadese kreeft €54,50
met basilicumboter, frisse salade en frietjes
Chef's Suprisemenu

In overleg met onze chef Jeroen en zijn keukenbrigade
Laat het ons weten als u allergien of dieetwensen heeft
Deze Uitsluitend per tafel te bestellen.
Soep
À la de swaen
-
Sashimi €23,50
Van tonijn en zalm, wasabi, sojasaus en gemarineerde gember.
-
Rundercarpaccio €18,50
Met truffelmayonaise, croutons, parmezaan en salade.
-
Steak tartaar €21,50
Met cornichons, kappertjes, handgesneden friet en salade.
-
Piepkuikentje van 't spit €23,50
Met dragonsaus, gemengde salade, handgesneden frietjes. TIP VAN DE GAULT MILLAU!
-
Vol au vent €23,50
Ragout van hoeve-kip, champignons, kalfsgehaktballetjes met frietjes en salade.
-
Omelette Coxydien €17,50
Grijze garnalen, champignons, schuimige saus van garnalen en rucola.
-
Omelette Paysanne €17,50
Gerookt spek, champignons, ui, prei, tomaat en geraspte oude kaas en rucola.
-
Eggs Benedict €19,50
Gepocheerd hoeve-eitje, brioche, gerookte zalm en hollandaise saus.
-
Toast Avocado €17,50
Geroosterde toast, tomaat, gepocheerd hoeve-eitje, avocado, gegrilde groenten.
-
Twee Vlaamse garnaalkroketten €19,50
Twee Vlaamse garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, citroen en kerriemayonaise. Supplement frietjes ipv. brood 2.00
Pasta
-
Zomertruffel €19,50
Verse pasta met zomertruffel, champignons ,rucola en parmezaan
-
Asperge €19,50
Verse pasta met asperge, gerookte zalm, rucola, parmezaan.
-
Kalfsgehaktballetjes €19,50
Verse pasta met kalfsgehaktballetjes, Italiaanse tomatensaus en parmezaan.
-
Gamba €19,50
Verse pasta met pesto, gamba en parmezaan.
Salades
-
Maaltijdsalade €21,50
Onze meest populaire salade, dagelijks wisselend.
-
Geitenkaassalade €17,50
Kletsenbrood, honing, noten, rozijnen en basilicum. (klein €14,50 )
-
Salade De Swaen € 22,50
Met grijze garnalen, coquille, verse tonijn, gerookte paling, gamba.
-
Thaise Salade €18,50
Salade met hoisin, gelakte kip, sojascheuten, zelfgemaakte loempia en soja sesam-dressing.
-
Powersalade €16,50
Met avocado, gepocheerd hoeve-eitje, paranoten en feta.
-
Salade Asperge €19,50
Met gerookte zalm en gepocheerd hoeve-eitje
-
Caesarsalade €19,50
Krokante little gem, ansjovis, gebakken hoen, parmezaan, gepocheerd hoeve-eitje.